Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Sponsors

Een actieve club als de LandCruiserClub kan niet zonder sponsors. Hiermee wordt het net iets gemakkelijker om mooie activiteiten te organiseren. Voor sponsors biedt dit de kans hun bedrijf te promoten onder de bijna 600 leden. 

Ben je geïnteresseerd in het ondersteunen van de LandCruiserClub? neem dan contact op met onze voorzitter via rettizroov.[antispam].@landcruiser-club.nl

Hieronder staat meer informatie over onze sponsers en hun bedrijf. Klik op het logo om naar de website te gaan.

 

4WD Off Road Service & Techniek

4WD Techniek

4WD Techniek is gespecialiseerd in het leveren van 4x4 onderdelen en repareren van terreinwagens. Verder is 4WD Techniek exclusief leverancier van paraboolveren, Warn en Warrior lieren in de regio. Heeft u een vraag of klus? Neem contact op met eigenaar én kenner Peter van der Warf. Peter geeft antwoord op al uw vragen, altijd vakkundig en eerlijk.

4x4 Service Valkenburg

4x4servicevalkenburg
Met ruim 26 jaar ervaring heeft 4x4 Service Valkenburg zich gevestigd in de 4WD wereld. Voor onderhoud, preparatie, onderdelen, nieuwe en gebruikte voertuigen zijn wij de juiste partner. Wij beschikken altijd over een grote voorraad 4WD voertuigen. Naast levering in binnen en buitenland van accessoires van een groot aantal gerenommeerde merken kunnen we deze accessoires natuurlijk ook monteren! Denk hierbij aan Wielen en banden, Lieren en sperren, Grondankers, Diverseveersystemen, Soft-tops, Hard-tops.  

Hengers

Hengers

Met Hengers Classic Cars richten wij ons op de aan- en verkoop van de originele Toyota Landcruiser. Tevens verhuren wij onder Hengers Camping diverse compleet uitgeruste Camptrailers. Daarnaast zijn wij onder Hengers Agro ook nog eens gespecialiseerd in mechanische onkruidbestrijding en zijn wij officieel dealer van Steketee.

Lesscher Saasveld

Lesscher

Lesscher Saasveld, specialist in terreinwagens en 4×4-auto’s en niet alleen in Nederland, maar ook ver daar buiten bekend en actief in de 4WD-wereld. Lesscher Saasveld is het grootste verkooppunt van 4WD auto’s van Nederland. Wij weten alles over uw Toyota, Nissan of Mitsubishi 4WD. Kom langs in onze showroom!

RV4WD Landcruisers

RW4WD LandCruisers

RV4WD in Harderwijk is al sinds 1998 volledig gespecialiseerd in de Toyota Landcruiser modellen. Nieuwe en gebruikte Landcruisers, onderdelen, onderhoud, reparatie, toebehoren en advies, u vindt het allemaal aan de Zuiderbreedte 21 in Harderwijk. Uw Landcruiser prepareren voor een reis of rally? Dan bent u bij RV4WD aan het goede adres! 

4WD Specialist

4wds-logo-fc-v1

Wij zijn specialist in het volledig inrichten van jouw 4x4 voertuig. Van terreinwagen tot Van. Wij bieden maatwerk oplossingen voor zowel de particuliere avonturier als voor de professionele markt. Van aanschaf tot preparatie en van de volledige opbouw tot het onderhoud van jouw voertuig. Arno van Bakel en zijn gehele team, ondersteund door Ad Oostendorp, staan graag voor je klaar. Jouw avontuur staat bij ons voorop!

Met trots zijn wij importeur van het Australische merk Ironman4x4 én officieel dealer voor Nederland van Alu-Cab Ultimate Overland Products. We zijn een merkonafhankelijke 4WD Specialist. Alle automerken zijn dus welkom bij ons. We zijn volledig gericht op offroad rijden, avontuurlijk kamperen, Van Life en zakelijke toepassingen. Wij maken de ultieme 4x4 experience voor iedereen bereikbaar!

Privacystatement - © 2024 LandcruiserClub Nederland