Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Landcruiserclub "zwaar" reizen

Landcruiserclub "zwaar" reizen

Geplaatst op 13-07-2024  -  Categorie: Reizen  -  Auteur: Marc Heussen

Landcruiserclub "zwaar" reizen

 

Vanuit de leden is het idee ontstaan de club te verrijken met een aanvullende commissie voor het organiseren van “zwaardere” reizen.

 

Deze reizen zijn bedoeld voor gelijkgestemden die houden van het iets zwaardere werk. Wij zoeken niet iedere modderpoel om onze auto in te begraven.

Wij willen graag onze auto’s onbeschadigd houden (dat lukt niet altijd) en rijden ook nog graag naar huis met dezelfde auto (dat is wel nog altijd gelukt).

 

Binnen die parameters zoeken we de grenzen op, zal er gelierd worden en zullen rivieren doorwaad worden en modderpoelen doorkruist.

marc-4

Eisen aan geprepareerde Landcruiser:

  • Landcruiser mag (moet) vies worden,
  • Landcruiser mag door het struikgewas,
  • Landcruiser heeft AT banden, voorkeur MT banden
  • Landcruiser geschikt over een werkende lier,
  • Landcruiser beschikt over lierpunten

 

“Eisen” aan bestuurder / bijrijder

  • Avontuurlijke inborst
  • Teamspeler
  • 4x4 ervaring
  • Samen uit, samen thuis mentaliteit
  • Incasseringsvermogen *

marc-3

De reizen vragen dus meer van de Landcruiser en van jou als bestuurder. De reisdagen bestaan uit het maximaal genieten van de natuur en de uitdagingen die het ons bied. In de ochtend gaan we dus tijdig vertrekken, we zullen niet lopen te trutten….

 

Ook tijdens de dag is het soms aanpoten want als deelnemer zullen we andere deelnemers moeten helpen met spotten, lieren en desnoods helpen sleutelen. Afhankelijk van de reis kan het voorkomen dat we nog samen koken en/of (wild)kamperen.

marc-1

We zullen er zeker naar steven ook in iedere reis iets van de lokale cultuur mee te pakken en een rust (mid)dag in te plannen.

 

Wij hopen dat het je aanspreekt en je als deelnemer mogen verwelkomen op een van de aanstaande reizen. Momenteel zijn we ons aan het oriënteren op de mogelijkheden. Mocht jij ideeën hebben of willen weten of de zwaardere reizen jou en jouw LandCruiser passen? Neem dan contact op met Marc Heussen 06-10720000.

 

Commissie reizen zwaar wordt binnen de club vertegenwoordigd door Marc Heussen

 

*             Incasseringsvermogen? Ja, het kan een keer tegen zitten. Het materiaal kan stuk gaan, we doen langer over een stuk dan geplant omdat een deelnemer vastzit, etc etc.

Maar ach, was dat nog net niet onderdeel van het avontuur?

Privacystatement - © 2024 LandcruiserClub Nederland